Wednesday 26 May 2021

Πένα διαφυγής - Λίγα λόγια....

     Εν έτει 2021 ,και εν μέσω αυτής της πανδημικής κρίσης που έφερε τα πάνω κάτω, αποφασίζω να ξεκινήσω ένα νέο εγχείρημα. Μια νέα προσπάθεια προσωπικής έκφρασης μέσω κειμένων που προσδοκώ να αποτελέσει αντικείμενο προσοχής και για άλλους ανθρώπους. 

     Πηγές έμπνευσης αποτελούν η καθημερινότητα, το ευρύτερο κοινωνικό γίγνεσθαι, καθώς και προσωπικές ιδέες που αναζητούν τρόπο έκφρασης. Το πλάνο για την ανάπτυξη αυτού του ιστολογίου βρίσκεται ακόμα υπό διαμόρφωση μεσ΄το κεφάλι μου ,ωστόσο, οι βασικές αρχές έχουν ήδη τεθεί. Παρατήρητικότητα - στοχασμός - διαφυγή, είναι το τρίπτυχο που αποτελεί την αφετηρία και την κατάληξη κάθε νέας απόπειρας σκέψης και λόγου.

     Σε έναν κόσμο όπου η διακίνηση των ιδεών έχει ως βάση το οικονομικό όφελος, και όπου η δυναμική της προσωπικής δημιουργικότητας  οριοθετείται μέσα στα στενά πλαίσια της εμπορικής εκμετάλλευσης, κάνω το ελάχιστο δυνατό που μπορώ για να διασφαλίσω ότι θα υπάρχει ένα μέρος που προσφέρεται για τον ακατέργαστο διαμοιρασμό των προσωπικών μου ιδεών. Η στοίβα με τα χαρτιά είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι και η πένα διαφυγής ετοιμάζεται να πάρει φωτιά.

No comments:

Post a Comment